En dag i mit liv

& other stories // drømmejakken

and other stories jakke
Coat – & Other Stories (similar here)

Så kom den endelig! Drømmejakken, som jeg har fablet om til alle og enhver siden i Lørdags, hvor jeg bestilte den. Jakken er købt på stories.dk (& Other Stories), som iøvrigt er en vildt fed side, som helt klart er et kig værd. Jakken koster omkring 1.550 kr. og var derfor et kæmpe dyk i min tegnebog, men jeg synes helt klart, at den er det værd. Den er i virkelig god kvalitet og kan derfor holde i et par år, håber jeg. Den har  lidt en mandlig silhuet og det kan jeg faktisk vildt godt lide, da det får den til at se vildt sofistikeret ud. Jakken passer perfekt ind i min garderobe og der skal nok komme en masse outfitbilleder, med den på, snart.

Har i købt jeres efterårsjakke og hvis ikke, hvilken drømmer i så om?

xx Johanne Jacobsen

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i mit liv