Den ultimative efterårsønskeseddel

Om at være en kontrolfreak uden kontrol over noget

tumblr_mfnwsbwyzx1qltey7o1_500 tumblr_nngmao4iYD1s0got1o1_500

Jeg tror faktisk altid lidt jeg har været sådan. Sådan lidt af en kontrolfreak. Jeg kan godt lide skarpe kanter og linjer jeg kan følge, jeg kan godt lide at have en plan og gerne også have den skrevet den ned med tidspunkter og det hele, så jeg har kontrollen. Jeg kan også bedst lidt at arbejde alene, igen handler det om kontrol. Jeg er en stædig pige der vil have det på min måde og det bliver det nok også tit, fordi jeg overhovedet ikke giver efter.

Jeg elsker faste rammer og rene steder nok mest af alt. Mit værelse er altid rodet – og med altid mener jeg 90% af alle dage på hele året. Jeg er fuldstændig forfærdelig til at ryde op, til at gå i seng i ordentlig tid (Det her indlæg er fx skrevet kl. 22:09 mandag aften) og virkelig dårlig til at komme til tiden, selvom jeg virkelig prøver. Alle de ting er egenskaber som jeg er rigtig træt af at have. Jeg bliver nemt stresset, hvis jeg ikke føler, at jeg har kontrol over alt hele tiden, og hvis jeg et sekund mister overblikket, derfor skriver jeg ALT ned i min kalender efter tidspunkter det skal gøres i, så jeg kan tømme mit hoved for ting jeg skal gøre.

De eneste ting jeg føler at jeg kan have 100% kontrol over er bloggen og youtube, da de er to ting jeg går vildt meget op i, og er ting jeg gerne vil gøre rigtigt. Enten gør jeg det rigtigt og giver mig selv 100% eller også gør jeg det slet ikke. Det er en ting jeg prøver at leve efter – at man skal gøre hvad man elsker, og at man ikke skal tænke over, hvad andre synes om det, men gøre sit bedste og så skal det nok blive vildt godt tilsidst.

Er du også selv lidt af en kontrolfreak? Hvis du er, må du meget gerne dele det med mig i kommentaren.

xx Johanne Jacobsen

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

5

 • Claire

  Hej Johanne
  jeg er selv en meget kontrol freak og elsker at have lidt frirum efter listen med tingene. Men vi er forskellige på et punkt, jeg elsker at rydde op på mit værelse. Det her lyder måske lidt overdrevet men jeg kan ikke sove på mit værelse hvis der er rodet!!

  xoxo Claire

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også selv max. kontrolfreak, uden at have kontrol over noget som helst. Jeg er en dør til at få lavet lektier og til at få ryddet op. Dog kommer jeg altid til tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Hihi der er vi lidt forskellige. Tusind tak fordi du læste med:)

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne
  Jeg har det på fuldstændig samme måde, altså det der med at gerne vil have styr på tingene. Især når det gælder lektier hvilket nok egenlig bare er godt, men også ved andre ting, jeg kan går helt amok hvis (næsten) alt ikke er helt perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Ja nemlig! Det kan godt være lidt stressende nogle gange, men det er nu også ret praktisk.

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative efterårsønskeseddel