Ny jakke på vej // & other stories coat

Om at passe på sig selv og sin krop

Om at passe på sig selv og sin krop

Lige præcis det her emne, er nok et af dem, jeg går allermest op i. Som i allesammen ved, går jeg meget op i sundhed, hvordan det menneskelige sind fungere og hvordan jeg kan passe aller bedst på min krop og ikke mindst min hud.

Jeg har ikke snakket så meget om det på bloggen, men jeg bruger kun produkter i min hudplejerutine der er 100% fri fra parfume, parabener og kunstige farvestoffer, som alle kan medvirke i at du beskadiger din hud eller i værste fald kan gør, at du udvikler allergi. Det var et skift jeg lavede tidligere på året, og jeg kommer aldrig til at gå tilbage til de gamle produkter igen. Min hud har det rigtig godt lige nu – på trods af at jeg har været ramt af nogle stressbumser som heldigvis er på vej væk nu.

Min hårplejerutine har også ændret sig drastisk de sidste par måneder. Den har gået fra at bestå af en passe produkter der enten duftede af tyggegummi eller blomster og var tilsat en masse parfume, til nu at bestå af produkter uden parfume eller parabener. Jeg er dog ikke helt skiftet over med hensyn til håret, da jeg stadig bruger et produkt fra GHD i spidserne, men jeg føler ikke at det gør noget, da det påføres i spidserne og derfor ikke optages i huden.

På den mentale plan bestræber jeg mig på, ikke at presse mig selv for hårdt, da jeg har lidt en tendens til at have for mange bolde i luften og blive vildt stresset af den grund. Da vi startede i skole igen, gik jeg helt ned og blev vildt stresset, hvilket tit resulterede i at jeg brød fuldstændig sammen i slutningen af dagen, og det var slet ikke til at holde ud. Nu er der kommet mere styr på det og jeg kan overskue det hele igen.

Med hensyn til mad er det også noget jeg overvejer rigtig meget. Hvad man indtager påvirker nemlig alle de punkter du kan se ovenover – hvor usund din mad er påvirker nemlig din hud i form af antal bumser, hvordan dit hår ser ud og hvordan du har det på den mentale plan.

Så min konklusion er, at man skal passe på sig selv, både med hvad man spiser, hvad man påføre på sin hud og hvor meget man presser sig selv.

xx Johanne Jacobsen

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

4

 • Majka Skjærbæk

  Hvis du går meget op i hudprodukter og hårprodukter skulle du klart kigge på min mosters mærke ‘Karmameju’ det er virkelig godt for huden, og der er ingen klamme produkter i som hun selv siger. Det er lidt dyrt, men virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Var lige inde at kigge på siden og hvor ser det bare godt ud altså! Jeg vil da helt klart overveje et par af tingene. Hils din Moster.

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du har det mentale med – det synes jeg, at mange glemmer. Dejligt indlæg! 🙂

  carolinestadsbjerg.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Det synes jeg nemlig også. Det er let at komme til at presse sig selv for hårdt.

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny jakke på vej // & other stories coat