At starte forfra ▷ En ny start

Ny jakke på vej // & other stories coat

0232447002_1_100011-2 0232447002_1_100020

Det i kan se på billederne er mit nyeste køb, som gerne skal ligge i min postkasse om et par dage. Det er et køb jeg lavede i går aftes og jeg er vildt glad for, at jeg gjorde det!

Som i har kunne læse i indlæggene jeg har lavet før det her, har jeg længe været på udkig efter en fall/winter coat, som er varm nok – og de er efterhånden svære at finde! Her tilfældigt i går faldt jeg så over den her og den er jo gude smuk! Jeg har virkelig en svaghed for jakker, hvis ikke allerede i har lagt mærke til det. Det er virkelig ekstremt!

I år tænkte jeg at jeg allermest havde brug for en sort jakke, da sort passer til alt og det derfor er det mest praktiske. Hvad med jer, har i købt jeres fall/winter coats endnu? Et andet spørgsmål jeg også lige hurtigt vil smide ind er, hvilke blogs der er jeres yndlings? Jeg er nemlig på udkig efter nogle.

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

2

 • Hvor er den flot! Jeg har, ligesom dig, en svaghed for jakker – problemet er bare at jakker fylder sådan! 😀

  Må ind og kigge i &Other stories en dag; har ikke set deres butik i Århus endnu, men skønt at den endelig er her!

  carolinestadsbjerg.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Var der inde i København og man har jo bare lyst til at købe det hele!

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At starte forfra ▷ En ny start