Health // Wishes

Lav din egen seng af paller // DIY

senge-makeover

I dag har jeg en meget spændende DIY til jer, som jeg har ville lave SÅ længe. Som i kan se, er det en palleseng, som florere både på Instagram og mange andre sider for tiden. Jeg kom til at se på benene på min gamle seng, og blev enig med mig selv om, at de virkelig ikke var ret kønne, og at de skulle udskiftes lige med det samme. Et par timer efter stod min seng færdig og klar til brug.

Step 1: Det første du skal gøre er at rejse din “gamle” seng op og skrue benene af, hvilket forresten tog en krig for mig, fordi mine arme ikke er de stærkeste, så bevæbn dig med godt værktøj og tålmodighed.

Step 2: Bagefter skal du ud og finde 4 paller der er nogenlunde samme slags og er lige høje og brede og alt det der. De skal bagefter renses for edderkopper osv. og have slået søm ind i bunden, så du ikke får dem ned i dit gulv. Det bedste var nok hvis du lagde noget gummi under der hvor sømmene er.

Step 3: Madrassen fra din “gamle” seng skal bæres ind igen og ligges midt på pallerne, så der er lige meget der stikker ud af dem på hver side. Der kommer til at være et lille trin der går ud over madrassen, men det kan jeg faktisk vildt godt lide, da det også fungere som et lille trin til min hund.

xx Johanne Jacobsen

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

4

 • Ida

  Hej Johanne:) Hvor har du købt/fundet dine paller henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal lave mit værelse om til efteråret, og du har givet mig stor inspiration! Jeg er helt vild med dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulle

  Åh hvor fint! Jeg har selv overvejet det så mange gange, men det afholder mig så meget, at der sikkert samles rigtig meget støv og sådan under, og evt. edderkopper, som jeg er lidt bange for 😛 Men det er så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Health // Wishes