H&M studio A/W 2015

Health // Wishes

health wishes

Jeg har langt om længe fået samlet mine tanker om alle de ting, jeg gerne vil have, til en faktisk ønskeliste. Jeg gør det meget her på bloggen – det med en masse ønskelister, men i dag er det en mere langhåret en af slagsen. I dag kan I se alle de ting jeg ønsker mig med hensyn til sundhed og der er link til dem alle sammen nedenunder.

Jeg ønsker mig et par ting til yoga bla. en bog og en måtte. Jeg tror også det bliver til lidt træningstøj, men lige foreløbig skal jeg lige se om yoga er mig. Jeg tænker, at jeg ser en af dokumentarene om yoga i morgen og kigger lidt mere på hvad det er for noget. Her de sidste par dage er jeg også begyndt på noget nyt, som måtten også kan bruges til – Jeg er nemlig begyndt at meditere. Jeg så at Mia fra bloggen Gardum.dk brugte headspace, som er en meditationsapp der guider dig igennem det hele, og så tænkte jeg, at det ville jeg prøve. Indtil videre er det vildt afslappende og rigtig godt på en stresset dag. Jeg sov faktisk allerede før kl. 22, hvilket er vildt tidligt for mig, den dag hvor jeg havde prøvet appen.


Jeg har et par hudpleje ting, som jeg rigtig gerne vil have fat i snart bla. en masse af tingene fra Karmameju, som faktisk er et mærke en læser introducerede mig for, og jeg er forelsket. Det jeg specielt faldt for, var at produkterne er uden alle de kemikalier osv. der kan skade huden. Her er bla. et lille uddrag fra hjemmesiden:

“KARMAMEJU’s DNA er en førsteklasses serie af aromaterapeutisk hudpleje. Vi udvikler naturlige og aktive produkter med sofistikeret effekt og 100% naturlige, berusende dufte. Produkterne blandes i terapeutiske doser, de giver synlige resultater og fremmer fysisk og psykisk velvære, glød og vitalitet.” – www.karmameju.dk


Nu kommer vi til den ting jeg har glædet mig mest til nemlig kosttilskuddet med Chlorella fra Pukka (Som også laver the). Jeg så produktet første gang i et afsnit af Stjernerne På Slottet (Som jeg ELSKER) med Mille Dinesen, hvor hun fortsalte, at hun drak det som et shot hver morgen. Efter det har jeg prøvet og prøvet på at finde det og det er nu lykkedes. Jeg var inde at læse om det, for at finde ud af hvad det var og hvad det gjorde, så det får i her:

“Chlorella er en grøn alge, der dyrkes i ferskvandssøer. Algen er meget rig på næringsstoffer og er også kendt for at styrke dit immunforsvar. Derudover indeholder den et højt antal af proteiner og andre essentielle næringsværdier. Chlorella har blandt andet afgiftende egenskaber. Det vil sige, at den udskiller giftstoffer som bl.a. kviksølv. Derudover har den en positiv virkning på forstoppelse, immunstimulerende egenskaber, forebyggende effekt på mavesår og kan desuden anvendes som middel mod dårlig ånde og kropslugt. Chlorella omtales ofte som et “super food”, på grund af dens høje indhold af letoptagelige næringsstoffer. De vigtige mineraler og vitaminer, omega-3 fedtsyrer, protein, klorofyl, fibre, bioflavonoider samt antioxidanter er med til at gøre Chlorella til et meget populært superfood. ” – www.helsebixen.dk


(Indeholder affiliate links)

Begynder yogabogen – Karen Pallisgaards  (buy it here) // Chlorella kosttilskud – Pukka (Har ledt efter det SÅ længe! – buy it here) // Body oil – Karmameju (buy it here) // Håndcreme – Oskia (buy it here) // Yogamåtte – Yogalove.dk (buy here)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M studio A/W 2015