Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser

Den ultimative efterårsønskeseddel

Den ultimative efterårsønskeliste

 

 

Denne måneds ønskeseddel er en af de korte af slagsen, men til gengæld er tingene lidt mere på den dyre side end de plejer at være. I starten af hver sæson har jeg planlagt at jeg vil lave en ønskeliste med ting jeg mangler og har brug for. Som i kan se har jeg desperat brug for en jakke og et par sko og resten er knap så vigtige ting, men som jeg stadig mangler i mit klædeskab.


En jakke fra Weekday har jeg efterhånden haft et godt øje til i lidt under en måned og nu er pengene lige røget ind på kontoen, så jeg kan slet ikke beherske mig, men her for et par dage siden opdagede jeg, at der var kommet ny kollektion fra H&M med de flotteste jakker og dem kunne jeg simpelthen heller ikke få øjnene fra. Nu står valget så mellem de to og det er siiindsygt svært, men jeg tror at jakken fra Weekday vinder.

En hvid skjorte med lommer har jeg været på jagt efter i flere måneder – og den var svær at finde! Jeg søgte simpelthen internettet tyndt i dag for at finde en og det tog i hvertfald en halv time. Mit bedste bud er den fra GinaTricot, som også er på billedet ovenover.

Et par vildt flotte sneakers er også på ønskelisten den her måned og mit bud er et par Nike Air Max 90, som jeg er fuldstændig forelsket i og som jeg synes passer perfekt med den sorte jakke fra Weekday og skjorten. De er desværre lidt på den dyre side og er oppe at runde 1.195 kr., hvilket er mange penge for mig, men sko er man nød til at have. (Der er mange undskyldninger for at købe sko hihi)

Et perfekt par habitbukser er simpelthen heller ikke til at finde nogen steder, men min jagt stopper ikke, før jeg har det perfekte par i mit klædeskab. Har du et par du bare elsker? Hvis du har, må du meget gerne ligge et link i en kommentar.

Den pæneste lille skuldertaske er jeg også faldet over i den her måned. Jeg har set den inde på Mias blog (Gardum.dk), som btw er min yndlingsblog overhovedet! På hendes billeder ser den ud til at have den perfekte størrelse til en hverdagstaske og hun er også selv fuldstændig forelsket i den. Som mange af de andre ting, er den også lidt pricey og koster omkring 1500 kr., så vi må se om det bliver et køb jeg skal lave i denne måned.

Hvad står der på jeres efterårsønskeseddel og hvad synes i om at jeg nu blogger skriftligt også?

xx JOHANNE JACOBSEN
http://www.johannejacobsenblog.bloggersdelight.dk (Domæne kommer en af de senere dage)FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser