Den veganske/vegetariske madpyramide

Den ultimative basisgarderobe

Basic garderobe 3

Som I måske ved, hvis I følger mig på Youtube, så har jeg skilt mig af med over halvdelen af alt mit tøj. Det lyder voldsomt og det er det også, men det er også noget af det bedste jeg har gjort! Jeg tror alle kender følelsen af at man absolut intet tøj har, men den følelse synes jeg faktisk ikke, at jeg har mere – selvom jeg nu næsten intet tøj har. Uden at være sikker tror jeg, at jeg lige nu ejer omkring 7 trøjer og 3 par bukser, som jeg rent faktisk bruger og jeg behøver ikke mere. Jeg ved at det lyder fuldstændig sindsygt for nogen – jeg ville fx højest sandsynligt have rullet øjne af det for et halvt år siden, da jeg dengang synes at det var en præstation “kun” at have 50 stykker tøj.

Gør dig klar på den halve tid
Det bedste ved det vil jeg sige er at vågne hver morgen og bare tage et eller andet på, som man ved passer med alt. Jeg tror faktisk, at jeg ville kunne vælge tøj med bind for øjnene og stadig få det til at se ud, som det plejer.

Alt der passer med alt
Jeg er så også den type der kun har sort, hvidt og gråt tøj, da jeg simpelthen bare bliver for træt af tøj i farver. Derfor køber jeg ikke farvede ting mere og det er også det mest praktiske for mig, da det er svært at få farvede ting til at passe sammen hvorimod sort og hvis altid passer sammen.

Hvor mange stykker tøj har du i din garderobe, og hvad er det mindste antal du tror, at du kunne leve med?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den veganske/vegetariske madpyramide