Tips til at falde i søvn

AW15 // The playlist

tumblr_lwo5utnMZp1qk0mlgo1_500

Kære læsere.
Jeg tror ikke der er gået en dag det sidste år uden en eller anden form for musik har fundet sted. Jeg hører musik på alle stille tidspunkter og især når jeg laver lektier i sengen.. you feel me? Det i får serveret i dette indlæg er denne måneds eller denne sæsons playliste, som jeg tænkte at det var tid til at dele med jer. Jeg har nok en lidt anderledes og måske endda en mærkelig musiksmag ifølge nogle af jer… but i like it. Som i måske har lagt mærke til har jeg også fået en Spotify widget her på bloggen ude til højre, som er et direkte link til min playliste, så i kan høre lidt stemningsmusik, mens i læser herinde.

En af de første sange i ser på playlisten er sangen Possibility af Lykke Li (som jeg btw er fuldstændig in love with). Sangen er faktisk fra en Twilight film jeg så en gang, så jeg fangede den lige med det samme og smed den ind på min playliste, og siden har jeg simpelthen skamspillet den så snart jeg har haft muligheden.

Jeg har også fået øjnene op for MØ igen, som jeg altid har kunnet lide, men ikke så meget som nu. Specielt sangene “Gone and found” og “Slow love” (Især Slow love) har stået på repeat herhjemme de sidste par dage.

Hvilke sange har du skamspillet den sidste måned og har du lavet din efterårsplayliste endnu?

xx Johanne Jacobsen

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at falde i søvn