Om at være en kontrolfreak uden kontrol over noget

At starte forfra ▷ En ny start

020915 4

Jeg har det med at kaste for mange bolde op i luften. Tit så mange at jeg slet ikke kan klare det og bliver drænet fuldstændig for overskud – og det kan jeg ikke lide! Jeg ved bare ikke at jeg har for mange bolde i luften, før de falder ned og rammer mig i hovedet, og det har de gjort igen. Jeg har travlt med alt muligt, har massere lektier, træner ikke mere og er begyndt at spise rigtig dårligt – og jeg er skide træt af det! Nu kan det være nok. Vi starter forefra. For at finde ud af hvad man skal gøre for at komme igang igen, er man nød til at finde ud af hvor det gik galt:

Min søvncyklus:
Så snart vi kom i skole igen, blev min søvncyklus ødelagt og det blev til sene aftener og uendelige tryk på snooze-knappen om morgenen. Det er den første ting jeg vil ændre på. Fra i morgen vil jeg stå tidligere op og holde fingrene fra snooze-knappen. Jeg vil også til at gå tidligere i seng og begynde at læse igen. Jeg har altid elsket at læse, men jeg er kommet fra det når klokken har været for mange, og det er jeg virkelig også træt af.

Min Kost:
Alt det med min kost og at spise sundt gik i stå i sommerferien, som det nok også gjorde for mange andre. Det har gjort at mine lange dage med ondt i hovedet er tilbage, og at jeg INGEN overskud har når jeg kommer hjem fra skole. Jeg har faktisk overvejet at blive veganer, men det er også bare vildt besværligt at købe ind til, så jeg tror at jeg venter til en gang hvor jeg bliver lidt ældre – og måske også nok først når jeg er flyttet hjemmefra.

Min træning:
Som en af de eneste ting, har jeg faktisk holdt mig nogenlunde aktiv, mens alt det andet har været gået i stå. Problemet er bare, at jeg ikke synes det giver den samme effekt, hvis ikke jeg gør det hele på en gang og det er netop derfor, jeg starter forfra nu.
Som I nok har set, hvis I følger med på min snapchat, har jeg været ude at løbe en morgen i sidste uge – og det var helt fantastisk! Det synes jeg virkelig var fedt, selvom det ikke blev til mange kilometer.
Min plan er lidt at være aktiv der hvor jeg kan, og så bliver alle de andre ting, jeg skal have forbedret, første prioritet.

Det mentale:
Efterhånden som alle de andre ting begyndte at forsvinde, forsvandt mit overskud og energi også og det er jeg nok mest træt af. Jeg har haft nogle skide gode dage, og så har jeg bare haft nogle virkelig dårlige nogle. Hvis I har læst mit sidste indlæg, ved I at jeg er en person der sætter meget pris på struktur og planer og sådan noget, men jeg har virkelig haft svært ved at overskue det hele det sidste stykke tid. Mit værelse ligner lort, og jeg har stadig ikke fået rettet min stil som er til i morgen, jeg har stadig ikke været i bad og jeg ville forresten også gerne læse lidt i dag – Hvor bliver tiden af?! Hvis nu vi siger at jeg går i seng kl. 21-22, så ligger jeg bare og tænker på alle de ting jeg kunne lave i stedet, og hvor meget jeg spilder tiden og det er svært at holde ud. Nu er det nok. Jeg skal i gang med alt det her, så jeg kan få mit gamle jeg tilbage og holde op med at rakke ned på mig selv og sammenligne mig med andre.

Er I også faldet ud af jeres rytme efter at vi er startet i skole igen? Hvis i har må i meget gerne dele det med mig i kommentaren.

xx Johanne Jacobsen

10

 • Sarah

  Wauw, sikke et flot outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne
  Kender det så godt føler også at jeg er kommet helt ud af rytme plus -jeg mangler en god rytme. Er totalt flad efter skole og vil egentlig ikke andet end at slappe, men det der jo ikke tid til, der er så meget andet man vil nå! Kh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Præcis! Det skal jeg virkelig have rettet op på.

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rosa

  har det på helt samme måde føler at jeg er faldet ud af rytme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Det er vildt frusterende..

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt, og meget inspirerende indlæg! Bliv ved! 😀 kh Sofie – http://sofiewarbrick.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Hvor er jeg glad for at du synes det!!

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Johanne.
  Kan du ikke lave et indlæg med tips og tricks til at starte en blog?
  BTW. Rigtig god blog, bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Jeg er stadig ny, så jeg tror jeg venter lidt, men jeg vil ikke udelukke at det kommer på et tidspunkt.

   xx Johanne Jacobsen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være en kontrolfreak uden kontrol over noget