Lav din egen seng af paller // DIY

At rydde op i det digitale

tumblr_nufeeujRaw1ucylmjo1_540

Som nogle af jer måske ved, går jeg meget op i simpelthed og minimalisme – et lille hint er blandt andet bloggens layout, som jeg har holdt ekstremt simpelt og hvidt. Jeg er faktisk lidt ekstrem på det punkt og kan slet ikke klare for mange farver på et sted, fx giver de her billeder mig fuldstændig flimmer. Mit værelse er fuldstændig hvidt med skarpe kanter og få jordfarver (Hvilket lige går an i mit hoved). Med hensyn til det med det simple og det hvide, gælder det ikke kun på mit værelse. Min computer og telefon er også fuldstændig rippet for farver og andre forstyrrende elementer. Jeg bruger også Simplenote og Mailbox til min computer (begge er apps), fordi de simpelthen er de mest minimalistiske jeg længe har set og det er en fryd!

I dag vil jeg dele nogle af mine tips med jer om, hvordan du kan få ryddet op i dine digitale ting. Jeg tænker, at vi starter med telefonen, da det højest sandsynligt er den du bruger mest og den der nemmest bliver rodet:

Din telefon:
– Slet apps du ikke bruger.
– Ændre din baggrund til noget simpelt og hvidt.
– Slet gamle kontakter til folk du ikke har kontakt til længere.
– Slet gamle og ligegyldige samtaler.
– Gå dine noter igennem.
– Flyt dine apps til mapper.

Din computer:

Hver dag:
– Ryd op på din computers skrivebord.
– Sorter emails.

Hver uge:
– Back up filer. (eventuelt Dropbox)
– Tøm papirkurven.
– Tøm din downloads mappe.

Hver måned:
– Slet programmer du ikke bruger.
– Afmeld email abonnenter.

Hver 3. måned:
– Unlike/unfriend .
– Ryd op i dine billeder.

xx Johanne Jacobsen

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen seng af paller // DIY