AW15 // The playlist

10//09//2015 og plantebaseret kost

thumb_IMG_8126_1024 2

thumb_IMG_8125_1024 2

Jeg var forbi Musikkens Hus med min familie i dag, og det gav mig muligheden for at tage bloggens første outfitbilleder til jer. Det er stadig nyt og jeg skal lige få det til at fungere, men det er hvad det blev til og jeg håber at i vil bære over med alt det tekniske, hvis det ikke er som det skal være.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg bevæger mig ud på Aalborgs havnefront, da jeg fandt ud af at den faktisk er vildt flot! Ikke kun fordi den ligger ud til vandet og det hele, men arkitekturen er simpelthen guld og lige et sted for mig (Lige nu arbejder jeg faktisk på at blive skrevet op derude hehe).

Som i kan læse i overskriften har jeg en anden ting jeg også skal have sagt i det her indlæg og det er, at jeg nu har besluttet mig for at prøve den dersens næsten-veganer livstil ud. Jeg har ikke tænkt mig at tage en kold tyrker fra kød og andre animalske produkter (Som kød, smør osv.) til at starte med, da det simpelthen er for svært når jeg stadig bor hjemme og det ikke er mig der bestemmer hvad hele familien skal spise, så jeg starter i det små og prøver at lave være med at spise kød, hvis jeg kan undgå det.

Det er et kæmpe skridt for mig at jeg nu kaster mig ud i det og jeg er ikke sikker på at det overhovedet er noget for mig, men nu prøver jeg og så må det briste eller bære (Er det ikke det man siger…?)

Ris og ros til de første outfitbilleder er meget velkomne samt om i spiser vegansk eller følger en anden speciel kost?

GET THE LOOK
Coat – & other stories // T-shirt – Monki // Trousers – Asos // Sko – Rohde

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN

4

 • Meget fine billeder. En idé kunne være at vise et outfit “in action”, altså gående eller lignende? Et outfit skal jo også fungere mere end bare stillestående 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Jacobsen

   Det er nelig rigtigt! Det kom jeg først i tanke om at jeg skulle have gjort, da jeg var kommet hjem. Det vil jeg huske til næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SERIØST LÆKRE BILLEDER – wauw ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW15 // The playlist